Monday, November 9, 2009

Sehari Tanpa Outing 4 ( Parti Liar )


awal mula pertama mula...

*sok sek sok sek sok sek..parti..liar

malam minggu haritu, budak-budak dah bising nak buat parti. gua dengar cerita, ini parti takde moral punya. bila dengar je benda-benda 'takde moral', gua jadik kelam kabut. ni tak boleh jadik, gua kena bagi join sekali.

budak-budak punye havok tak payah kire. bertepuk betampar lah jugak gamaknye. tak kurang jugak yang beramas mesra. gua bagi geleng kepale je dengan perbuatan yang tak diiktiraf JAKIM ni. benda-benda macam ni tak boleh nak layan sangat. lari akidah bai.

cakap banyak tak guna, gua bagi tengok gambar bawah. mesti dah tak tahan kan. jangan sangap sudah. makwe-makwe sila hati-hati.


kek ni awal-awal lagi kena ratah, budak budak naik hantu bile nampak kek ni. Kek rasmi parti liar atau lebih dikenali sebagai birthday party.


jantan macho kena cubit puting. penganjur parti. kfc turut terserlah disitu.



P/s: selamat hari jadi yang ke 21 Ahmad Firdaus aka Sang. nuffnang kena bayar gua 27 juta kalau nak gua upload gambar sendiri.

5 comments:

kudabesi said...

walawey..

RM 27 juta ko demand..

Rita Rudaini punya anak punya gambar pun tak sampai harga cam tu..

huhu..mmg lu dah taraf blog star nih

bila nak kuar buku? buku log pengakap taun 5, tak main la

bibie_boodyn said...

ha...

bibie_boodyn said...
This comment has been removed by the author.
Yaty said...

mane nuff?
tak nmpk pon
cmne nk ade income cmni
huuu

sharamli said...

cubit puting sampai bengkak?