Friday, November 6, 2009

Demang yang pemalu.

demang merupakan seorang yang pemalu dan juga romantik.

dengar cerita, demang pikir 13 kali sebelum menghantar sms kepada mana-mana wanita.

jikalau beliau ingin membuat panggilan terhadap wanita, beliau berfikir sebanyak 67 kali.

buat masa ini beliau sibuk membuat persediaan final exam.

sila doakan beliau serta tinggalkan komen atau nota-nota cinta dilaman sosial fesbuk atau didalam blog ini sahaja.

sekian.


Presiden
Persekutuan Jantan Bujang Semenanjung (PJBS)

11 comments:

Nathalia said...

hehe.
pos pling cute..;p

alepzuhri said...

weh presiden
macam mana ngan persatuan jantan bujang cawangan utara?

babymiLosh said...

dear Mr Presiden,

sila listkan nama2 calon yang layak untuk mengisi kekosongan hati beta ini.. kerjasama anda amatlah dihargai. TQVM.

heeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;p

vanspreda said...

ala kuci kuci..pemalunyer..gua ingt bek lu buang bola dari adik lu.

siggplus said...

gua mahu join club jantan bujang semenanjung ni..

tak ada gay yang masuk kan?lega...heh

nur amina zainal said...

ahaha. .
knape mst 13?
knape mst 67?
;)

Cik LeYha~~~ said...

kirim surat layang bleh?

maEL said...

woi gua volunteer jadi ajk tingkatan cawangan melaka..

acha said...

cawangan batang berjuntai ada kekosongan jawatan lagi x? kalau jadi presiden sana gaya gak... presiden persatuan bujang semenanjung daerah batang berjuntai.

demang said...

nathalia-pos paling cute.compliment i guess.hihi

alep-kat bahagian2 laen tak dipanggil presiden. dia dipanggil ketua cawangan.awat? mau jadi ka?

babymilosh-list kan? sila kirmkan surat atau poskan email ke pejabat urusan kami.

vans-blog bukan tempat melucah.

siggplus-gay? taman tasik permaisuri.

amina-random sahaje.

cik leyha-surat cinta digalakkan. surat layang sila ketepikan.

mael-gua akan pertimbangkan.rasenye ade kekosongan. lu jgn risau.

acha-lu perlulah penduduk asal bahagian tersebut. ok? lu dari sri lanka kan.

Nathalia said...

yes.
a compliment..;p