Tuesday, November 17, 2009

Gadis-Gadis : Twilight New Moon

"Pegawai Kadet akan bercuti dari 21hb Nov sampai 29hb Nov 2009"

dapat tahu je cuti, gua terus call orang tua kat rumah. gaya anak mithali bukan.kebetulan pulak, rumah gua ada buat acara makan makan.maka ramai lah makcik-makcik kat rumah tu gamaknya. bila tahu je gua nak balik, masing-masing jadik kucar kacir. anak-anak dara kat area taman gua tak payah cerita, habis kedai jamu dekat negeri sembilan tu kena serbu.

itu al kisahnya makcik-makcik dengan anak dara. yang pakcik-pakcik pulak dah tak lepak kedai kopi. semua pakat gotong royong, pasang khemah nak bikin doa selamat katanya. yang baya baya gua pulak, dah start ketuk-ketuk dram, tune balik gitar kapok, yang trening shuffle pun ada. gua tunduk segan bila tahu semua ni.

haishhhhh

gua tak tahu apa nak jadi dengan masyarakat zaman sekarang. tak boleh kasik gua senang sikit.
dah la gua tak berapa nak into denga publisiti melampau ni.

sebelum gua lupa, Twilight New Moon keluar weh time gua cuti ni. gua persilakan gadis-gadis yang sudi untuk menemani gua menonton filem ini. kepada gadis-gadis, jangan terpedaya dengan perwatakan rokes gua ni. demang ni, soft spoken orangnya.



p/s: entri paling promot diri sendiri setakat ni. demmm..



14 comments:

Rona Realiti said...

damn...!! haha...

Nathalia said...

maw tgk new moon jgk..
jum2!

Cik LeYha~~~ said...

masuk bkul angkar sendiri la bai...hahha

bibie_boodyn said...

balik kampong??jom maen kojar2???lalalala....

babymiLosh said...

weeeeeeeee~~ promot sehh.. kawen jgn lupa jmpot. haha ;p

-li.zue- said...

kat mana beli bakul berlubang ni?
sampai bley masuk bakul angkat sendiri.
ahahaaa

aminah said...

entry nk up diri je...cm la bridged genrl blik kmpg lagak blik nk bikin kenduri....tgok twiligt jgn lpe bwk tisu

maEL said...

demang juga ganas di ranjang wahai gadis-gadis sekalian..

amacam? gua tolong promote ni brader..

BOURNE said...

haram

cikot said...

sila muntah !!!

Cik Rara said...

jom wehh,ak tman ko g tgk..tp ko blnje..haha :D

Kiddouz Kiddoulicious said...

demang, anda extreme

acha said...

geli seh...

azman said...

anak dara carik jamu????

anak dara ulu mana lah tu....