Tuesday, October 27, 2009

I suke tengok filem romantik, tapi i tak ade orang tersayang.

rasenya, dah lame i tak keluar tengok movie tau. urghh bosannye hidup. i mengidam nak tengok 500 days of summer. tapi cuti tak ade. outing pun takde. so tak dapat tengok lah movie tu. harap download je la.

kalau pasal makan pulak, i nak sangat singgah pekan sungai besi makan nasik lemak. sedap tau nasik lemak die, murah pulak tu. pekena pulak tu teh tarik mamak. mau 'stone' i kat situ.

i rindu jalan-jalan kat kl. lagi best kalau jalan sambil pimpin tangan orang yang tersayang. tapi i takde girlfriend. dah clash lame dah. kalau boleh mau jalan-jalan pakai skinny dengan sneakers. lepas tu pakai Ray Ban Wayfarer. i memang die hard fan abes dengan wayfarer. baru rockstar. hihi. oh i sure orang tersayang i mesti make up lawa-lawa bagi i impress.

"she's so lovely and adorable. i'm stunned,oh i'm dying baby, dying"

i rasa, i akan cakap macam tu setiap kali i jumpe dengan orang tersayang. then she's blushing when i talked like that. sumpah weh lelaki mana pun sure cair. tambah cair bile bau perfume orang tersayang melekat sampai balik rumah. damn, sure angau!

bile i sedar, i perasan yang i ni dah lama single.mungkin ini masanya i beri peluang kepada diri sendiri. oh cinta where r you? lama sudah i menunggu.

kalau i ada orang yang tersayang. i mahu nyanyikan dia lagu death cab for cutie-meet me on the equinox (sile klik)


wayfarer ni dah lama tak jumpa makwe. haishhhh


18 comments:

faqhrule said...

linda awek ayer hitam ape cerita?

demang said...

linda mane pulak ni?iskhh xkenal ak fakhrul sape2 name linda dekat ayer hitam tu

tgkpikirtulehpikirbcepikir said...

pompuan baik2 hanya untuk laki baik2...

n laki baik2 hanya untuk pompuan baik2...

semoga berjumpa yg terbaik di kalangan yg terbaik...

adusssss...sentimental lak ari ni

Nathalia said...

sabar ea..
pasti ada yg trcipta utk kmu..;p

aminah said...

alah....nnti ada outing..kite date yeh..nnti pki wayfarer tu k.,..oh..sarung kasut ngn skinny tu....br match

bibie_boodyn said...

ha...nak i pakai tudung jilbab skali purdah ek date nnti ek????yer la..da jadik laki bini sok baru leh tayang sume2..yeah...

fievelski said...

pernah tak ko alami situasi macam ni.

ko nek lrt ngan awek ko. pastu dlm lrt, duduk setentang, korang sembang. turun lrt, jalan2 pimpin tangan, sembang lagi. masuk kedai makan, duduk setentang jugak. sembang jugak lagi. tapi tiap kali ko sembang ngan awek ko, suma orang keliling pandang ko sebelah pipi. how?

sebabnya, awek ko itu awek imaginari. hooho...

*cerita tak kena konsep.sekian*

bibie_boodyn said...

ha..linda soros kat air hitam 2 la??wek2 lupo lak..lalala..

StingRay said...

"kalau boleh mau jalan-jalan pakai skinny dengan sneakers. lepas tu pakai Ray Ban Wayfarer."




selama ni kuar berjalan-jalan pakai uniform ultromen?

kena cari ultromen betina kalu camni.

ahhaha..gud luck! =)

demang said...

tgkpikirtulehpikirbcepikir-"betul"

belle-i hope so.

aminah-wahh. jgn dow. gua pemal;u sebenarnye.*blushing*

bb-oh i xkisah die pakai tudung or not.sexy or xsexy. janji die menggembirakan hati i. i want love not body *chuckles

fievelski-oh gua xkan buat mcm tu. maluuu

bb-who's linda soros? fakhrul dgn u ckp org yang i xkenal lah

demang said...

stingray-selama ni gua pakai baju smart casul tuck in. kadg2 pakai celerong masuk sawit, keluar sawit. curik rambutan orang.

skinny dgn wayfarer pakaian yg rare untuk dipakai ok(oleh aku)

maEL said...

ceh, belagak lu ade wayfarer eh..xnk sedekah dekat gua ke? gua baru lepas kena samun ni..

Hampasnyior said...

Bro! gua rasa lu dah tahap gersang ni... rileks bro, lu hidup single dulu puas2..hahahaha

kudabesi said...

haha..spec da rayban..

cari awek la kat iron river tu

nur amina zainal said...

salam perkenalan. .
da lame dok bce ur blog, tp entry kali neh berbaur jiwang sket. . impressed!!
semoge berjaye dlm pencarian. .

cikot said...

apa sian na ko ddk kat upnm tue ? sampai nak kena tunggu outing ..

babymiLosh said...

arjuna menchari chenta..kaching3 *sound effect sket* hoho..

selamat maju jaya.. hheeeee~~

aMyErInAiMiE said...

sian die..xpe2/..pas xm g crk awek k!:P