Monday, October 26, 2009

Manchester United, kau dihatiku.

tido sedap ni.


Italy menang world cup sebab benda ni.


kejayaan yang yang tiada bandingnya. gerard mesti mengidam.


yearghhh. 20 tahun tak dapat piala epl ke?


red devils forever. muahhxx


gelagat penyokong-penyokong liverpool. taksub betul.


ku rela berjalan seorang diri.


p/s: gambar-gambar inspirasi yang dicuri.

11 comments:

maEL said...

heh, ini kes marah dengan liverpool ni brader, bukan kes syg manchester bersatu..kehkehkeh..YNWA!

alepzuhri said...

sial je
team aku nye gamba lak kat bawah tu
aku wage war kat kau
hahaha

aminah said...

alah2....pg2 i shoutout kt ym ngn skype..awat diam2..ape??nk boo??kih kih....

Pije. said...

dah dah la tu demang.
bertenang eh.
hahah

demang said...

mael-gua tak marah pun. kejutan budaya sikit kot

alep-sejak bile lu layan bola? musykil gua

aminah-i xpandai maen ym dgn skype lah.hikhik

pijah-kalo ko MU tenang sikit jiwa aku.hekhek

faqhrule said...

viva man u

Nathalia said...

man U hebat!

cikot said...

aku sedih bila selangor kalah ngan terengganu ..
tapi aku gembira bila chelsea menang besar malam tue ..

demang said...

fakhrul-stay strong brother! MU forever

belle-man u hebat or MU hebat?

cikot-xpe nanti terengganu lawan negri sembilan. kite tgk sape menang. akhirnya ade jugak penyokong chealsea.

yanalolu'xx said...

terima ah kekalahan man u!

dr season lepas lg asal lawan liverpool man u memang kalah..

wa fuck manu doh!

REDS YNWA..

alepzuhri said...

gua layan liverpool je
yg lain boo layan