Friday, October 30, 2009

Esok punya cerita

idola Hatimtai (Along Subang yang berjaya membawa kepada kemakmuran bandar Subang)

kalau takde ape-ape aral melintang, gua bajet nak tido ala-ala orang kaya, mogok lapar sambil layan Sivaji the boss. gua dapat rasakan aura Rajnikan disisi gua. amma (kepala kasik teleng sikit).


p/s: entri didedikasikan kepada hatimtai yang kini bertugas di subang.

9 comments:

faqhrule said...

ahh dia ni manjang kuat je. kena belasah gang-bang pun boleh menang lagi!

kudabesi said...

MGR..haha sivaji.

butterflyana said...

eja betul2.

rajnikanth bukan rajnikan.

bahahaa

siggplus said...

idola gua gak beb

alepzuhri said...

gua tak idol kat hero tamil tu
gua idol sama hatimtai
abag subang gagah

demang said...

faqhrule-tau xpe, gua ingat nak panggil budak2 serting pukul die. baru tau kuat xkuat.

kudabesi-sivaji.true bai

yana-wahh,cikgu betulkan spelling anak murid ye.=p

siggplus-ang nak au idola tak idola, klik ka hatimtai tue.sebijik macam sivaji

alep-gua ak sabar nak pow along subang ni.hahah

aMyErInAiMiE said...

hey!!gmbr bf daku la tu!!heheh

alepzuhri said...

die balik je kite pow kau2 nye
kate along subang byk duit
hahaha

demang said...

bagi pow sudah
tadi alep
junior nyanyi lagu yang atai selalu nyanyi
erkeju aku ingat atai balik.berlari dow carik suare itu. tapi hampa, bukan atai.demmit