Wednesday, September 30, 2009

'mak' raya u

ehem-ehem, laaame mak tak post entri kan. eeeee, mak riiindu sangat-sangat dengan blog ni tau. jari-jari mak ni, gataaaal je nak picit-picit keyboard tu. eh u, picit-picit keee tekan-tekan?? hurrrm, ikut suke hati u lah nak guna ape, janji sedaaap.hikhik

u nak tau tak,mak raya tahun ni sikit punya meriah tau. mak shopping sakan u. mak beli kasut, beli biskut,mak beli baju melayu, beli baju kurung, even telekung pun mak beli tau. sepetot-sepetot mak beli kat avon je. boleh dapat point banyak sikit. lagipun boleh hutang tau kalau beli kat avon. bagus jugak jualan langsung ni u.erm tahun ni kan, mak ingat nak different sikit dengan orang lain time sembahyang raya. mak plan nak pakai telekung u. dan bosan pakai baju melayu seluar slack.lagipun mak tak nak jadik hipokrit lagi. mak nak semua orang tahu sape mak 'sebenarnya'. tapi bila mak bawak telekung tu balik kampung, 'mak' i pulak yang perasan mak belikan untuk dia. nak tak nak, mak kenaaa lah bagi kat orang tua tu. tak kan lah nak bekira pulak dengan parent mak kan. tak elok tu.

yang tu semua before raya tau. mak tak larat nak type banyak-banyak. nanti jari mak rosak pulak. losyen sekarang dah la mahal. tak patut betul lah. aritu kan mak beli losyen kat guardian harge dia RM17.90 tapi bila mak check dekat MYDIN, harga dia baru RM15.00. rugi tau u. lepas dari tu, mak shopping semua dekat MYDIN je. jimat sikit duit mak. boleh simpan buat haji. selalu dapat haji bila maen dam haji je u. tak grand langsung. lagi satu, kalau u ollss perasan semua biskut rumah mak sejenis je, tu sebab mak beli kat MYDIN. hikhikhik.

oh lupa, mak membebel lame sangat. sebenarnya mak nak pesan kat u ollss, tahun depan jangan lupa ajak mak datang open house rumah korang tau. mak dah excited sangat nak tempah baju kebaya pulak. kalau datang rumah mak, sms awal-awal, takut mak takde kat rumah. biskut-biskut macam biase, biskut tunjuk MYDIN lah. hikhik.okeylah, mak nak mandi dulu. karang bisinggg lak 'abang' mak pulak. daaaaaa.muaaaaaaahhhxxx..=p


p/s: 'abannnnnnnngggg' gedix u.

8 comments:

faqhrule said...

kau dah kenapa mang>?

demang said...

saje
boring
gatal
hehehe
juz.no offend

Rona Realiti said...

cam celaka je..
geli sial...

sharamli said...

memang gedik

mYaLyLyA said...

geli sial... wwuuueeekkk!!!!!!!!

Aminah said...

macam harammm..lu jgn nk convert2 jadi betina

demang said...

rona- lu geli ke horny?

sharamli-'mak' tu memang gedix u.

myalayla- muntah pasal minum bacardi ke?

aminah-gua xconvert punya. jantan pojaan.

BOURNE said...

haha..askar kentel xkn convert kot?