Friday, May 6, 2011

Sikit Pasal Bimbo

antara benda yang aku cukup butthurt adalah terpaksa berhadapan dengan golongan bimbo. in this situation, dilema yang aku hadapi adalah antara aku nak mengekalkan sikap gentleman or gentelman. yes,aku selalu draw a line bila nak layan seseorang lebih lebih lagi kalau ia melibatkan kaum hawa. reputation kena jaga ok.

antara point point yang membuatkan aku cop kan seorang perempuan itu bimbo adalah

1. terlalu kebudakan budakan sedangkan umur dah 20 something

2. bila si bimbo utarakan sesuatu pendapat, point dia useless. lack of observation and ada campuran kononnya apa yang diperkatakan adalah bernas dan cute. defak?

3. gedik of coz dan selalunya term gedik tu aku sendiri yang tentukan.

4. let say, this bimbo minat actor/singer yang handsome. definitely actor/singer yang dia tak minat akan kena condemn. another defak.

5. bimbo bimbo yang nak beli basikal "fixie"

6. tweet tweet yang bodoh, contohnya : "panas, bogellah malam ni"

7. half bimbo: blog yang penuh gambar gambar dia dan pakwe. sumpah aku tak faham keperluan meletak gambar pakwe tu.

8. nama nama di facebook yang kau tengok terus butthurt, contohnya "adeq luna comelzz".

tak perlu letak banyak banyak point bimbo ni, coz for sure akan ramai yang akan menambah nambah dan confirm point point yang lebih epik akan keluar. what say you heh?

5 comments:

BOURNE said...

defak?..haha

vampire's lovex said...

bimbo apa naik fixie?


nk konon2 brutal je tu..bhahah

Jemari MonteL said...

bombo is shoomellll yewwwww...... *muntah*

null said...

Salam...nak tumpang promosi boleh tak...klik la sini...terima kasih...peace

Aina Shahirah said...

dah lama tak melawat semenjak peristiwa 'racun semut'.