Thursday, August 12, 2010

Jangan Kunyah Ais!

sekadar gambar hiasan

Hari ini badan tak berapa sihat. it's been 2 years dari previous punya demam. last sekali masa h1n1 which had given me lebih kurang sebulan cuti. well done DMG. memang seronok cuti eventhough badan tak berapa nak solid. tapi still lagi cuti kan. the point is, nak demam macam h1n1 boleh?

1st of Ramadhan cuaca memang a lil bit panas, ramai umat manusia demam. jenis jenis yang suka kunyah ais memang menjadik punya lah demam. gigi pon makin jarang. shit,where's my fakin' braces?

sakit membuatkan aku banyak berfikir. it's kinda weird kan. baru sedar 'sakit' itu punya purpose. semua useless things that i've done and some of heartrob stuff. a part of me rasa tenang bila ingatkan diri tentang kesilapan masa lalu.

bak kata pujangga punk rock.

You're HOPELESS ROMANTIC. demmit, i lurve tat words.


melangkah dengan pantasnya

p/s: maaf kepada ex girlfriend yang saya dump atau u olls yang dump saya.

3 comments:

Pije. said...

kenapa tak boleh kunyah ais?
kenapaaa.

gigi i pun makin menjarang u!
jum braces!

demang said...

siang panassss.sape kunyah ais batal puasa la kan2.i buat braces free tapi doktor die garang.seriauuu

shamsiah shamsuddin said...

igt ade side efek lain lau kunyah ais...
kire boleh la kan nak kunyah ais...
tak menyebabkan penyakit yang memudaratkan la kan?