Tuesday, May 18, 2010

Pencapaian Terbaik Selama 2 Tahun 6 Bulan


Tak ramai boleh buat ini macam, lesen full tapi bawak kereta baru 6 kali. menarik bukan. "Apa kejadahnya?"..." Wattahell men?"... "are you a fuckin douchebag?"...semua pernah masuk kanan keluar telinga kiri gua. macam biasa, gua buat tapik. mana-mana gua larat, gua karate satu kali.

tapi ini malam, bos tempat gua prektikal kasik task suruh bawak kereta 10 jam. pecah dada bhai dengar ini task. gua balas "wattahell men". bos kasik satu senyuman puas.

demi untuk tidak melukakan hati bos,gua berlatih membawa kereta.dalam kereta, gua smash satu kali sama stereng sambil cakap " wattafuckin hell man".terketar-ketar gua bawak kereta.hansap!!


p/s: trauma bawak kereta lepas eksiden guna kereta ex girlfren.rabakk bhai. geng geng anarki memang macam ni,kalau boleh bawak basikal satu malaysia.

oh ya(banyak benor lak p/s gua kali ni) gua berjanji selepas handal membawa kereta, baru gua mengorat makwe makwe balik.

2 comments:

K.O.A.L.A said...

kau same la tu ngn aku. lesen dah lame full..tapi haram payah nak dpt drive. dok hostel la katakan..lu kalo dpt bawa manual kire bertuah la tu...sebb skng gua demand bawak auto je...manual tu ha...last sekali gua bawak time test jpj tahun 2007...itu yg terakhir dlm hidup gua kot bawak manual...hahaha....

Linglung said...

byk nau whathehellman lu...kehkehkeh