Sunday, February 21, 2010

BARAI + RABAK

"budak budak askar kalau bagi weekend lama lama, test lepas tu konpem BARAI..." pegawai kadet 1

"dapat gaji, lepas tu weekend, balik kem poket RABAK..." pegawai kadet 2

"gua ingat cuti lama lama ni nak ikut tabligh dekat Sri Petaling lah..." pegawai kadet 3


lu nak menipu pun agak agak lah pegawai kadet 3. heh


6 comments:

sharamli said...

kagum bet0l dengan pegawai kadet 3

maEL said...

kalau nak ikut tabligh pun jangan le tulis kaler2..lucah sangat gayanya..

paiseh said...

lepas barai dan rabak poket baru ingat scene tabligh2~

Cik LeYha~~~ said...

sejak dekat Sri Petaling ada tabligh?? hahahaha

.millalara. said...

siapakah pegawai kadet 3 itu? jeng2..

demang said...

sharamli-kalau dengan budak budak gua kena bambu punyalah.

mael-gua ingat nak letak merah hijau kuning.tapi gua risau orang bias akap gua askar melayu. tu kira ok lagi. ada ingat gua line sapa mahu jawap?

paiseh-bila rabak+barai selalunya baru carik tabung haji.

cik leyha-dah lama dah.xtau ke?

millalara-mau kenal ke?
gila kentang